Chelsea on voittanut edellisestä kahdeksasta sarjaottelustaan vain kaksi peliä ja Frank Lampardin 18-kuukautinen jakso lontoolaisseuran peräsimessä uhkaa tulla päätökseen.

Leicester otti Chelseasta ansaitun 2-0-voiton tiistai-iltana ja nousi tuloksen myötä sarjataulukon piikkipaikalle.

Chelsea jäi sen sijaan kahdeksanneksi, mutta voi vajota loppuviikon aikana entistä alemmas, kun muut joukkueet pelaa rästiotteluitaan pois alta.

Lampard myöntää, ettei päätös hänen tulevaisuudestaan Chelsean managerina ole hänen omissa käsissään.

LUE MYÖS: Leicester löysi Chelsean heikkouden – hyödynsi sitä voittomaalissaan: ”Se onnistui!”

– En voi kontrolloida sitä. Minulta on kysytty aiheesta viimeisten viikkojen aikana. Ymmärrän kyllä miksi. Seuralla on odotuksia, olivat ne oikein tai väärin, Lampard totesi pelin jälkeisessä haastattelussa Goalin mukaan.

ESPN FC

@ESPNFC
Chelsea have won ZERO games against the current PL top eight this season.

They spent £222m this summer.

Jos ylläoleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kun otin työpaikan vastaan tiesin, että luvassa olisi hankalia aikoja, koska tämä seura ei ole valmis kilpailemaan. Meillä on ollut siirtokielto, nuoria pelaajia, sekä uusia pelaajia, jotka yrittävät löytää yhä vireensä ja paikkansa tästä joukkueesta.

– Juuri nyt meidän on taisteltava.

LUE MYÖS: Brendan Rodgers otti kantaa Leicesterin mestaruusmahdollisuuksiin – yksi asia tekee managerin erityisen onnelliseksi

Tappiosta Lampard ei myöskään ottanut syitä niskoilleen, vaan ohjasi tähtäimen taas pelaajiensa suuntaan.

– Meillä on pelaajia, jotka eivät suoriudu, kuten heidän pitäisi. Olin pelaaja itsekin. He ovat itse niitä henkilöitä, jotka voivat käsitellä tätä asiaa, Lampard totesi.

– Suorituksemme yleinen teema oli hidas ja verkkainen. Pelaajat eivät halunneet juosta ja se voi johtua heikosta itseluottamuksesta. Saimme tänään selkään paremmalta joukkueelta.

[readmore from=Chelsea]

Chelsean pelaajat ovat Lampardin mukaan yhä kehittymisvaiheessa.

– Jos katsot joukkueen kokoonpanoa, voit huomata, että siellä on paljon nuoria pelaajia, pelaajia eri maiden sarjoista, sekä pelaajia jotka pelasivat vielä vuosi tai kaksi sitten lainalla Mestaruussarjassa, Lampard jatkoi.

– Pyydätte paljon, jos odotatte jokaisen muuttuvan John Terryksi yhdessä yössä. Se ei vain tapahdu niin.