Leicester löysi Chelsean heikkouden – hyödynsi sitä voittomaalissaan: ”Se onnistui!”

© Kuva: Getty Images

James Maddisonin mukaan Leicester tiesi, että se voisi ottaa hyödyn Chelsean heikosta erikoistilannepuolustamisesta, kun se voitti Frank Lampardin alavireisen miehistön 2-0-lukemin tiistai-iltana.

Leicesterin avausmaali syntyi vain kuuden minuutin kohdalla, kun keskikenttäpelaaja Wilfried Ndidi latasi pallon tolpan kautta sisään lyhyen kulmapotkurutiinin jälkeen.

Maddison teki Leicesterin toisen maalin itse, kun hän viimeisteli Marc Albrightonin keskityksen sisään. Englantilaistaituri näytti kuitenkin olleen ilahtuneempi siitä, että joukkueen erikoistilannepelaaminen tuotti viimein tulosta.

LUE MYÖS: Nytkö se tapahtuu? Frank Lampard kommentoi mahdollisia potkujaan: ”En voi kontrolloida sitä”

– Me työstimme sitä ennen peliä. Katsoimme, miten Chelsea reagoi lyhyisiin kulmapotkuihin ja luoviin ratkaisuihin, Maddison kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– Huomasimme, että heidän keskittymisensä lakkaa joskus erikoistilanteissa. Tiesimme, että voisimme hyödyntää sitä jotenkin.

LUE MYÖS: Brendan Rodgers otti kantaa Leicesterin mestaruusmahdollisuuksiin – yksi asia tekee managerin erityisen onnelliseksi

– Emme ole tehneet tarpeeksi maaleja erikoistilanteista. Kulmapotkujen antajana vedän joskus hiuksia päästäni! Tilastoissa lukee: ”Erikoistilannemaalit: Leicester taulukon pohjalla”. Joten oli todella kiva, että onnistuimme siinä. Suorastaan helpottavaa!

Jos ylläoleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.