Brendan Rodgers otti kantaa Leicesterin mestaruusmahdollisuuksiin – yksi asia tekee managerin erityisen onnelliseksi

© Kuva: Getty Images

Leicester jatkoi tiistai-iltana vahvaa virettään Valioliigassa, kun se kukisti Chelsean kotikentällään maalein 2-0. Otteluraportin voit lukea tästä.

Leicesterin keskikenttäpelaajat Wilfred Ndidi ja James Maddison onnistuivat molemmat maalinteossa jo avausjaksolla, eikä Chelsea kyennyt enää Kettujen vahvan alun jälkeen taistelemaan pisteistä.

Brendan Rodgersin miehistö nousi voittonsa ansiosta Valioliigan kärkipaikalle, mutta voisiko Leicester olla jopa varteenotettava mestarikandidaatti?

– En todellakaan ajattele sitä, Rodgers vastasi kysymykseen joukkueensa mestaruusmahdollisuuksista Chelsea-voiton jälkeen.

LUE MYÖS: Leicester löysi Chelsean heikkouden – hyödynsi sitä voittomaalissaan: ”Se onnistui!”

– Sarjakärki on vaihtunut tiuhaan koko kauden ajan. Tottenham oli siellä muutama viikko sitten ja Chelsea viisi tai kuusi viikkoa sitten. Tuolloin kaikki puhuivat heistä.

– Manchester Cityllä on laatua, Liverpool on hallitseva mestari ja Manchester United on ollut loistava. Leicester on pysynyt näiden joukkueiden tasolla ja se tekee minut todella onnelliseksi.

LUE MYÖS: Nytkö se tapahtuu? Frank Lampard kommentoi mahdollisia potkujaan: ”En voi kontrolloida sitä”

– On todellinen haaste olla siellä, mutta olemme iloisia voidessamme vastata tähän haasteeseen.

Kauden 2015-16 yllätysmestarin pelit jatkuvat tulevana viikonloppuna FA Cupissa Brentfordia vastaan. Valioliigassa Leicesterin seuraava ottelu on luvassa ensi viikon keskiviikkona, kun Rodgersin ryhmä matkustaa Goodison Parkille Evertonin vieraaksi.