Gareth Bale: José Mourinho oli yksi suurimmista syistä Tottenham-paluuni takana – ”Hän on voittaja”

© Kuva: Getty Images

Gareth Balen mukaan mahdollisuus työskennellä José Mourinhon kanssa oli yksi päällimmäisiä syitä sille, miksi hän halusi siirtyä takaisin Tottenhamiin.

Walesin tähtihyökkääjä suoritti lauantaina paluunsa Pohjois-Lontooseen vietettyään seitsemän pokaalirikasta vuotta Real Madridissa, kun hän allekirjoitti vuoden mittaisen lainasopimuksen Tottenhamin kanssa.

Mourinho sanoi aiemmin tällä viikolla, että hän yritti hankkia Balen joukkueeseensa ollessaan vielä Real Madridin peräsimessä. Bale on innoissaan siitä, että hän pääsee viimein tekemään töitä portugalilaisluotsin kanssa.

LUE MYÖS: Ällistyttävässä vireessä olleet Heung-min Son ja Harry Kane tuhosivat Southamptonin – kaksikko tehtaili maaleja hirvittävällä tahdilla

– Hän (Mourinho) on puhunut minulle muutamasta pelipaikasta, millä hän haluaisi peluuttaa minua. Olen tietysti todella iloinen siitä, Bale kertoi BT Sportille.

– Hän oli iso syy minun paluuni takana. Hän on kaikkien tuntema nimi ja voittaja.

– Hän sopii täydellisesti Tottenhamiin. Meidän on voitettava pokaaleja ja hän tietää keinot siihen paremmin kuin kukaan muu.

– Tiedän, että kaikki Tottenham-fanit ovat epätoivoisia pokaalien puolesta ja me yritämme niin kovaa kuin mahdollista tähdätä siihen jokaisessa kilpailussa.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.