Manchester Unitedin edustusjoukkueessa peräti 19 vuoden ajan pelannut Gary Neville ei ole odotetusti ollut tyytyväinen seuran heikkoon alkukauteen.

Manchester United on Valioliigassa vasta seitsemäs ja paikallisvastustaja on karannut jo 14 pisteen päähän, vaikka sarjaa on pelattu vasta kolmannes.

Kahdeksan Valioliigan mestaruutta Manchester Unitedissa voittanut Neville väittää seuraa epätasaiseksi. Se ei ole järin kaukana totuudesta.

– Mielestäni José Mourinho antoi oikean viestin sanoessaan ennen peliä, että Manchester United tulee olemaan neljän joukossa kauden päättyessä. En silti usko, että kyseinen lause olisi ollut sallittua sanoa ennen kauden alkua, hän haluaa taistella mestaruudesta kaiken sen rahan kanssa, joka on käytetty pelaajahankintoihin. Ei taistelua nelossijasta, vaan mestaruudesta, Neville totesi.

– Manchester Unitedin on taisteltava mestaruudesta, Neville kertoi podcastissaan.

Nevillen mukaan Manchester United on parhaillaan kaukana siitä tasosta, joka veisi seuran mestaruustaisteluun saakka.

– He eivät ole lähelläkään sitä tasoa tällä hetkellä. Manchester United on epätasainen seura. He voivat melkein voittaa Chelsean vieraissa, napata täyden pistepotin Watfordin ja Young Boysin vieraana, mutta silti he eivät ole lähelläkään voittoa kotonaan Wolvesia, Palacea tai Valenciaa vastaan.