Chelsean ex-pelaaja Joe Cole ei voinut ymmärtää Hakim Ziyechin käytöstä maalin jälkeen tiistain vierasottelussa Brightonia vastaan.

Ajaxista vuonna 2020 hankittu Ziyech viimeisteli avausosuman kamppailussa, joka päätyi lontoolaisten harmiksi 1–1-tasatulokseen. Marokkolainen ei kuitenkaan näyttänyt tuulettavan lähes ollenkaan, vaikka joukkuekaverit riensivät heti hänen luokseen juhlimaan.

Cole arveli, että 28-vuotiaan Ziyechin reaktio saattoi johtua siitä, ettei tämä ole saanut kovin paljon näyttömahdollisuuksia tällä kaudella. Englantilainen pettyi kuitenkin pelaajan asenteeseen.

– Tämän takia pelaat. Hän on fantastinen lahjakkuus. Hän ei ole päässyt Valioliigassa vauhtiin, sillä se on hyvin erilainen verrattuna Hollannin liigaan. Mutta tuulettamatta jättäminen… se ei tietenkään sovi asiaan, Cole kommentoi BT Sportilla.

Hänen mielestään maalien tuulettaminen on tärkeä osa jalkapalloilijan elämää ja saa pelaajan tuntemaan itsensä osaksi joukkuetta.

– Jos hän olisi minun joukkueessani, sanoisin, että älä viitsi. Sen tietää, kun jätkät eivät ole tyytyväisiä ja eivät pelaa. Mutta jos minä tulisin penkiltä ja tekisin maalin, se vapauttaisi energiaa.

Lähde: Daily Mail