Manchester United aloitti sarjakautensa loistavalla tuloksella, kun se kaatoi sunnuntaina Chelsean kotonaan 4-0. (Lue otteluraportti)

Marcus Rashford osui kahdesti, Anthony Martial kerran ja kesähankinta Daniel James viimeisteli illan viimeisen tultuaan hetkeä aiemmin vaihdosta sisään.

Unitedin kaksi muuta uutta pelaajaa, toppari Harry Maguire ja laitapuolustaja Aaron Wan-Bissaka, olivat avauksessa ja esiintyivät edukseen Unitedin alakerrassa.

Chelsea oli ajoittain pelissä hyvin mukana, mutta United osoitti tehokkuutensa toisella puoliajalla iskemällä kolme maalia.

Manchesterilaisten manageri Ole Gunnar Solskjær piti näkemästään.

– Toinen jakso oli meiltä loistava. Puolustumme hyvin muodossa ja hyökkäsimme hyvin vastaan. Olimme hieman onnekkaita, kun pääsimme tauolla 1-0-johdossa, mutta sitten tauko tuli, me rauhoituimme ja pelasimme hyvin toisella puoliskolla.

– Mitä paremmassa kunnossa on, sitä enemmän pystyy tekemään. Niin yksinkertaista se on. Jätkät ovat tehneet kovaa töitä, mutta tämä on vasta alku. Me voimme vielä tehdä kovaa töitä.

Victor Lindelöfin toppariparina pelannut Maguire ehti harjoitella uusien joukkuekaveriensa kanssa vain muutaman päivän ennen peliä, mutta se ei paistanut hänen esityksestään läpi. Solskjær oli todella tyytyväinen puolustuksensa uuteen päällikköön.

– Hän teki juuri niitä asioita, joiden vuoksi hankimme hänet.

– Hän on johtaja, ja hän johti takalinjaa David de Gean ja Victor Lindelöfin kanssa todella hyvin. On tärkeää, että puolustuksessa on isoja hahmoja.