Vahvistus: Jadon Sanchon agentti käynyt keskusteluita Man Unitedin kanssa

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc on vahvistanut, että Jadon Sanchon agentti tapaili Manchester Unitedin edustajia kesän siirtoikkunan aikana.

Zorcin kommentit ovat tulleet julki Amazon Primen ”Inside Borussia Dortmund” -dokumentissa, missä kelaillaan seuran viime kauden tapahtumia.

19-vuotiasta Sanchoa ollaan yhdistetty pitkän aikaan Old Traffordin suuntaan. Manchester Citystä Dortmundiin karannut englantilaishyökkääjä on pelannut kaksi huikeaa kautta Signal Iduna Parkilla, takoen 17 maalia ja 27 maalisyttöä 60 otteluun.

Elokuussa saksalaisseuran toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke paljasti hylänneensä tarjouksen Sanchosta nimeltämainitsemattomalta ”super-seuralta” aiemmin tänä vuonna.

– Kuuma aihe juuri nyt on Sancho ja Manchester United. Sekä hänen keskustelunsa seuran kanssa että minun keskusteluni agentin kanssa. Tapaaminen tapahtui, kun Manchester Unitedin kutsui agentin luokseen, Zorc kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Sen mukaan mitä minä kuulin, agentti kertoi seuralle ettemme tulisi myymään häntä tänä kesänä, tarjosivat he meille kuinka paljon tahansa. Itse pelaajallakaan ei ole aikomusta tehdä sitä askelta tänä kesänä [2019].

Sancho oli torstaina liekeissä tehtyään ensimmäiset maajoukkuemaalinsa Englannin ykkösjoukkueessa Kosovon verkkoon EM-kisojen karsinnoissa.

Kertoimet ottelulleManchester United - Watford23.02.2020