Jadon Sancho on kuulunut muutaman vuoden ajan maailman lupaavimpien pelaajien joukkoon.

20-vuotias Sancho kykenee pelaamaan niin oikeana kuin vasempana laiturina.

Dortmundissa häikäisevää kautta pelannut Sancho ehti viimeistellä 17 maalia ja antaa jopa 19 maalisyöttöä ennen koronaviruspandemian leviämistä, joka vei Bundesliigan muiden sarjojen tapaan toistaiseksi tauolle.

Englannin A-maajoukkueeseen kuuluvaa Sanchoa ollaan yhdistetty siirtohuhuissa aktiivisesti Valioliigaan. Muun muassa Manchester Unitedin ja Chelsean kerrotaan olevan kiinnostuneita Sanchosta.

Dortmund on valmis tiettävästi tarjoamaan pelaajalleen uutta rahakasta jatkosopimusta, joka nostaisi Sanchon nykyisen palkan noin puolet korkeammaksi.

Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc on luottavainen sen suhteen, että Sancho pelaa tulevaisuudessakin saksalaisseurassa. Koronaviruspandemia on asettanut huippuseuratkin taloudellisesti tiukkaan asemaan, eikä seuraavissa siirtoikkunoissa todennäköisesti nähdä suursiirtoja.

– Tällä hetkellä yksikään seura ei ota riskejä taloudellisesti merkittävien siirtojen suhteen. Edes englantilaisseurat eivät ota sitä riskiä. En halua, enkä voi ajatella tai ennustaa liian kauas, sillä asiat muuttuvat päivittäin. Katsotaan, mitä tapahtuu, Zorc totesi Sport1:n haastattelussa.

– Meillä on Sanchon kanssa pitkä sopimus, eikä mikään muutu. Olemme täysin rauhallisia ja luottavaisia hänen jatkonsa suhteen. Ymmärrän sen, että joukkueet ovat kiinnostuneita ja tiedustelevat hänen tilanteestaan, mutta ne asiat eivät ole korkealla tärkeysjärjestyksessä tällä hetkellä.