Leicesterin manageri Brendan Rodgers suhtautuu varsin maanläheisesti meitä kaikkia koskettavaan sosiaaliseen mediaan. Pohjoisirlantilainen kommentoi ytimekkäästi avainpelaajaansa James Maddisoniin liitettyjä, eri välineissä leviteltyjä tarinoita.

Keskikenttäpelaaja oli tallennettu juhlimassa, lomallaan Dubaissa talvitauon aikana. Rodgers katsoo asiaa omasta, hyvin läheisestä perspektiivistään.

– Ihmiset nyt haluavat rakentaa hänen ympärilleen omia kertomuksiaan. En ole siitä kovin huolissani, sillä tiedän asioiden todellisen laidan. Tiedän kyllä, kuka hän on.

Yleisemmällä tasolla manageri tuhahtaa juoruvälineiden suuntaan selkeämmin.

– Tämä on onnetonta. Meille uskotellaan, että elämme ihmeellisessä maailmassa, jossa ihmiset ”välittävät”. Siinä ihmeellisessä maailmassa, levitetään todellisuudessa roskaa, ulkopuolisten keksimiä tarinoita.

– Se on kaikki kovin ristiriitaista. Hänen ympärilleen rakennellaan nyt jotain kertomusta. OK, meidän pitää elää sen kanssa, mutta kyse on jonkun muun mielikuvista.

Maddisonin juhlinnasta levitellyt kuvat eivät Rodgersia hetkauta, eikä niiden pitäisikään niin tehdä.

– Kyseessä on 23-vuotias, vailla parisuhdetta elävä nuori mies, jolle annoimme viikon loman. Yritämme toki opettaa pelaajia monilla tavoilla, mutta tästä en ala huolestua. Voin arvioida häntä sen perusteella, mitä olen nänhyt noin vuoden aikana Leicesterissä. Hän on kentällä loistava, ja sen ulkopuolella ehdottoman miellyttävä tuttavuus.

Lähde: Sky Sports

Päivitetty 13.2. klo 12.14.: Rodgersin kansallisuus