Liverpool on tehnyt jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja James Milnerin kanssa. Sky Sportsin mukaan Milnerin, 33, uusi sopimus ulottaa kauden 2021-2022 loppuun.

Hän on pelannut Liverpoolissa 198 ottelua tehden niissä yhteensä 25 maalia ja syöttäen 40 liityttyään seuraan ilmaiseksi kesällä 2015.

– Olen ollut onnekas ja etuoikeutettu, kun olen saanut pelata tässä seurassa neljä ja puoli vuotta. On ollut uskomatonta nähdä, miten tämä seura muuttuu ja kehittyy, kommentoi Milner Liverpoolin tiedotteessa.

– Minä vain nautin joka päivä harjoituksiin tulemisesta ja näiden pelaajien kanssa työskentelystä. Pidän manageristamme ja valmennusryhmästämme ja siitä, että saan olla osa tätä jalkapalloseuraa.

Aiemmin perjantaina Liverpool tiedotti tehneensä jatkosopimuksen myös manageri Jürgen Kloppin kanssa. Milner vitsaili, että hänen sopimusneuvottelunsa vaikuttivat myös saksalaisluotsin päätökseen.

– Selvästi pomo halusi odottaa oman sopimuksensa kanssa, koska hän ei tiennyt, aionko minä allekirjoittaa omani. Se saa minut tuntemaan oloni hieman tärkeämmäksi!

Liverpool FC

@LFC
GET IN MILLY! 🙌

Our vice-captain has put pen to paper on a deal to prolong his Reds career beyond his fifth season with the club 🤩