Manchester Unitedin legenda Paul Ince väitti, että kuka tahansa manageri olisi kääntänyt Unitedin kurssin sen jälkeen kun pelaajien joukossa epäsuosioon ajautunut José Mourinho sai potkut.

Ince näki, että hän itse tai helmikuussa Sheffield Wednesdayssa aloittava Steve Bruce olisi hoitanut homman samaan malliin.

Liverpoolin legenda Jamie Carragher antoi Sky Sportsilla maanantaina tukensa hienosti aloittaneelle Ole Gunnar Solskjærille. Norjalainen on voittanut kaikki kuusi peliään Unitedin tilapäisenä managerina. Carragher leimasi vähättelevät puheet ”täydeksi höpinäksi”.

– Hän on tehnyt isoja päätöksiä – jättänyt 80 miljoonaa puntaa maksaneen Romelu Lukakun penkille. Kun Solskjær on vaihtanut Lukakun kentälle, on hän tehnyt heti vaikutuksen.

Solskjær sai nauttia varsin kevyestä otteluohjelmasta ennen kun United ja Tottenham kohtasivat sunnuntaina Wembleyllä. United voitti ottelun luvuin 1–0.

José Mourinho hävisi viime kaudella kolme kertaa juuri nousseille joukkueille. Ei ole helppoa pyyhkiä lattiaa näillä joukkueilla. Solskjær on aloittanut todella komeasti, Carragher jatkoi.