Jürgen Klopp käytännössä vahvisti huippusiirron nauraen ja vakuutteli: ”Sillä ei ole minkäänlaista vaikutusta nykyisten pelaajien tulevaisuuteen”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei voinut vielä huutaa ääneen Thiago Alcântaran siirtoa, mutta oli varsin optimistinen sen suhteen perjantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Thiago on lentänyt perjantaina Englantiin ja on Sky Sportsin tietojen mukaan tällä hetkellä menossa Liverpoolin lääkärintarkastukseen. Siirto saattaa nähdä päivänvalon vielä perjantain aikana.

– En voi oikein sanoa mitään. Käteni ovat sidotut. Se ei ole virallista ennen kuin siitä on tiedotettu. Se näyttää varsin lupaavalta, Klopp totesi naureskellen ja vinkkasi kannattajia seuraamaan seuran kanavia päivän mittaan.

– Jos se tapahtuu, sillä ei ole minkäänlaista negatiivista vaikutusta kenenkään nykyisen pelaajan tulevaisuuteen. ”Jonkun pitää lähteä, jos joku tulee sisään”, ei missään nimessä, niin se ei mene, Klopp tähdensi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Muun muassa Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on ollut siirtohuhujen kohteena. Katalonialainen Sport-lehti uutisoi syyskuun alussa, että Wijnaldum olisi päässyt Barcelonan kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Sen jälkeen ei ole kuitenkaan kuulunut mitään Wijnaldumiin liittyen. Wijnaldum pelasi Liverpoolin kauden avausottelussa täydet minuutit Leedsiä vastaan.

Sunnuntaina Liverpool kohtaa Valioliigan toisen kierroksen kliimaksissa Chelsean Stamford Birdgellä. Klopp ja Chelsean manageri Frank Lampard ottivat viime kaudella yhteen pelin tiimellyksessä. Managerien välillä on ollut myös pienoista nokan koputtelua, mutta Klopp ei lähtenyt tällä kertaa lisäämään bensaa liekkeihin.

– Ei ole mitään veristä kilpailua. Teette tarinan, kun sanoin joitain Chelsean siirtoikkunaan liittyen. Se, mitä todella sanoin, on, että emme voi toimia siirtomarkkinoilla samalla tavalla kuin jotkut muut seurat, yksi niistä oli Chelsea. Kunnioitan paljon sitä, mitä hän (Lampard) tekee, Klopp totesi.

Klopp kommentoi aiemmin Liverpoolin toimintaa kesän siirtoikkunassa ja totesi, ettei seura voi toimia samalla tavalla kuin esimerkiksi Chelsea.

– Joillekin seuroille ei tunnu olevan niin tärkeää, kuinka epävarmalta tulevaisuus näyttää, koska ne ovat maiden ja oligarkkien omistuksessa, ja se on totuus, Klopp totesi BBC:n haastattelussa 10. syyskuuta.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.