Manchester Cityn sunnuntain 5-0 -voitto Newcastlesta vei joukkueen kolmen pisteen etumatkalle Liverpooliin nähden, kun puhutaan Valioliigan sarjataulukosta.

Manageri Pep Guardiolan ryhmä koki kuitenkin pahan takaiskun, puolustaja Rúben Diasin loukkaannuttua jälleen. Katalonialainen sanoo tämän varmasti sopivan suurelle osalle englantilaisyleisöä.

– Kaikki tässä maassa kannattavat Liverpoolia, manageri sanoi Sky Sportsin mukaan, viitaten mestaruustaistelun viime metreihin.

– Totta kai, koska heillä on uskomaton historia eurooppalaisissa kilpailuissa. Valioliigassa ei laisinkaan niin; he ovat voittaneet kerran 30 vuoden aikana, mutta sillä ei ole merkitystä.

Cityllä on kauden viimeisiin otteluihin käytettävissään Guardiolan mukaan vain kolme varsinaisen edustusryhmän puolustajaa. Lue lisää alla olevista linkeistä!

Entinen Manchester United -puolustaja, nykyinen kommentaattori Gary Neville joutunee käymään sisäistä kamppailua puhuessaan mestaruuskamppailun joukkueista.

– Mestaruus ei ole vielä ratkennut, City ei voi vain seilata rauhassa. Diasin loukkaannuttua joukkue kohtaa vastustajia, jotka voivat satuttaa sitä. West Hamin ja Wolvesin kaudet ovat olleet hyviä, ja ne ovat hankalia ryhmiä. Loukkaantuminen on piristysruiske Liverpoolin mahdollisuuksille.

LUE MYÖS:

Manchester Cityn mestaruusjunan matkaan paha mutka – veteraanin viimeset pelit noussevat hurjaan arvoon

Valioliigan kärki kolmen ottelun päässä kauden lopusta – näin asiat voisivat vielä muuttua

Näin Liverpoolin pelaajat suhtautuivat pistemenetykseen – ”Toivomme sitä”