Valioliigaa pelataan viisi ottelua tiistaina ja keskiviikkona.

Wolverhampton Wanderers-Manchester United

Wolves antoi Manchester Unitedille maaliskuussa kyytiä FA Cupin puolivälierissä.

United taipui Molineuxilla luvuin 1–2. Punaisten paholaisten manageri Ole Gunnar Solskjær sai ottelun jälkeen kritiikkiä. United ei pystynyt avaamaan isäntien tiivistä puolustusmuotoa, etenemään linjojen väleihin ja selustaan. José Mourinhon United kärsi hyvin vastaavista haasteista.

Solskjær mitataan nyt sen suhteen, pystyykö hän kehittämään peliä. Norjalainen on puhunut kovasta harjoittelusta ja vaatimustason nostamisesta. Solskjær on herättänyt Mourinhon hyydyttämän joukkueen henkiin, mutta norjalaisen todellinen osaaminen mitataan nyt. Hän solmi kolmen vuoden sopimuksen maailman johtaviin kuuluvan jalkapalloseuran kanssa.

– Pidimme pallon 70-prosenttisesti, mutta hallinta ei aina tarkoita sitä, että luot paikkoja ja teet maaleja, Solskjær viittasi FA Cupin tappioon.

Unitedin entinen fysiikkavalmentaja Gary Walker kertoi lähdöstään samana päivänä kun Solskjær sai diilin. United on kärsinyt valtavasta loukkaantumissumasta norjalaisen aikana. Nähtäväksi jää, osaako hän säädellä jatkossa paremmin rasituksia.

Alexis Sánchez, Antonio Valencia, Eric Bailly ja Matteo Darmian huilaavat tiistaina. Puolustaja Ryan Bennett palaa pannansa jälkeen isäntien kokoonpanoon, mutta päävalmentaja Nuno Espírito Santo saattaa lepuuttaa avainhahmojaan sunnuntain FA Cupin Watford-välierään.

Tottenham-Crystal Palace

Tottenham pelaa ensimmäisen kerran uudella Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Tottenham julkaisee otteluun 124-sivuisen erityispainoksen käsiohjelmastaan, koska ottelu on ”seurahistorian suurimpia”.

Tottenham avaa ovet jo kolme tuntia ennen ottelun alkua, jotta kannattajat voivat tutustua rauhassa 62 000 katsojaa vetävään rakennukseen.

Faneja kehotetaan istumaan paikoille jo puoli tuntia ennen ottelun alkua. Luvassa on komea avajaisseremonia.

Pohjoislontoolaisten tilanne on kaiken kohun lomassa heikohko. Tottenham on voittanut yhden kuudesta viime ottelustaan Valioliigassa. Spurs on hävinnyt neljä kertaa ja napannut vain yhden tasapelin. Tottenham on siis kerännyt yhden viidestätoista mahdollisesta pisteestä.

Liverpool toi liljanvalkoisille murheita sunnuntaina viime hetken voitollaan.

Tottenham on valahtanut neljännelle sijalle. Palace on voittanut viidestä viime ottelustaan kolme ja majailee kolmantenatoista.

Serge Aurier, Eric Dier ja Harry Winks huilaavat isäntien porukasta. Tärkeä toppari Mamadou Sakho puuttuu Kotkien ryhmästä.

Viasat näyttää keskiviikkona ottelun Manchester City-Cardiff, joten pohjoislontoolaisten historiallinen peli pitää katsoa jälkilähetyksenä.

Tiistai:

21:45
Watford-Fulham
Wolverhampton Wanderers-Manchester United (Viasat)

Keskiviikko:

21:45
Chelsea-Brighton & Hove Albion
Manchester City-Cardiff City (Viasat)
Tottenham Hotspur-Crystal Palace