Jalkapalloasiantuntija Keith ”Keke” Armstrong tunnetaan Newcastle Unitedin vankkumattomana kannattajana. Perjantai-iltana hänen suosikkinsa kohtaa Valioliigan ottelussa kovakuntoisen Leicester Cityn.

– Uuden managerin Brendan Rodgersin ensimmäisen pelin jälkeen, jossa tuli ei toivottu tappio Watfordia vastaan, ​​on Leicester ollut täysin eri joukkue ja voittanut viimeiset neljä peliä. Tosin mikään näistä joukkueista ei ole ollut sarjataulukossa heidän yläpuolellaan, mutta niin ei ole myöskään Newcastle, Armstrong huomauttaa Valioliiga.comille.

Newcastle suuntaa kevään 2016 mestareiden vieraaksi tappioputkessa. Erityisesti yhtä pelaajaa pitää vieraiden varoa.

– Kukaan muu ei ole hyötynyt Leicesterin managerinvaihdosta niin paljon kuin Jamie Vardy. Hän löysi itsensä aika ajoin vaihtopenkiltä Claude Puelin aikoina, mutta nyt mies on tulikuuma. Kuusi maalia viiteen peliin ja Leicester on noussut sarjassa seitsemänneksi, Armstrong alleviivaa.

Valioliigassa sijalla 15 olevan Newcastlen suurin murheenkryyni on ollut tällä kaudella heikko viimeistely.

– Joukkue on kyllä luonut riittävästi paikkoja, mutta 31 osumaa 33 peliin on huono saldo. Se kertoo omaa tarinaansa, Armstrong alleviivaa.

Salomón Rondón on ”Harakoiden” paras maalintekijä yhdeksällä maalilla.

– Newcastle ei ole tällä kaudella vielä hävinnyt Valioliigassa, kun hän on tehnyt maalin, Armstrong muistuttaa.

Armstrongin mukaan King Power Stadiumilla on odotettavissa viihdyttävä peli.

– Kun putoaminen uhkaa edelleen, niin paine tulee varmasti olemaan mustavalkoisilla, Armstrong miettii.

– Newcastlen voitto olisi silti valtava yllätys, Armstrong jatkaa.

Viasatin lähetys Leicesterin ja Newcastlen välisestä Valioliigan ottelusta alkaa perjantaina kello 21.50. Itse ottelu alkaa kello 22 ja voit seurata ottelua Viaplaysta.