Manchester Unitedin puolustaja antoi suuren lupauksen faneille: ”Tulemme olemaan uusi United”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin viime kausi tuli päätökseen lähes surkeimmalla mahdollisella tavalla.

Joukkue sijoittui Valioliigassa kuudenneksi, jääden täysin ilman Mestarien liiga -paikkaa. Ole Gunnar Solskjærin miehistö jäi peräti 32 pisteen päähän mestarijoukkue Manchester Citystä, kun Liverpoolin, Tottenhamin, Chelsean ja Arsenalin taistelu Euroopan huipputurnausten finaaleissa ainoastaan lisäsi suolaa punanuttujen haavoihin.

Unitedin laitapuolustaja Luke Shaw on kuitenkin vannonut, että joukkue tulee taas näyttämään kyntensä heti ensi kauden alusta lähtien.

24-vuotias englantilaispelaaja on kärsinyt uransa aikana useista loukkaantumisista ja pienistä vammoista. Hänen mukaansa tämän kesän preseason-harjoitukset ovat kuitenkin sujuneet paremmin kuin koskaan.

– Tämä on ollut todennäköisesti paras preseason-kausi koskaan, ainakin harjoituksellisesti. Manageri (Solskjær) kertoi viime kaudella, mitä hän haluaa meiltä, kuinka hän haluaa meidän työskentelevän ja miten hän haluaa sisäistää ideansa meihin, Shaw kertoi The Telegraphille.

– Tämä preseason on ollut hyvin rankka jokaiselle, fyysisesti ja joskus myös henkisesti. Mutta se on auttanut joukkuettamme massiivisesti. Ole on keskittyneempi pallon pitämiseen, pelin rakentamiseen alhaalta päin, sekä hyökkäyksessä prässäämiseen.

– Nyt tiedämme koko joukkueen kesken mitä manageri meiltä haluaa, ja mitä asioita hän haluaa meidän toteuttavan kentällä. Tulemme olemaan uusi United tällä kaudella. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, ettemmekö liitäisi heti ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Manchester United on voittanut kuluvan preseason-kauden aikana jo Perth Gloryn, Leedsin sekä Internazionalen, tehden yhteensä seitsemän maalia ja päästäen nolla. United kohtaa vielä Tottenhamin, Kristiansund FK:n ja AC Milanin ennen uuden valioliigakauden alkua.