Huhut José Mourinhon ja Paul Pogban välirikosta eivät ainakaan laannu tämänpäiväisten harjoitusten jälkeen.

Sky Sports onnistui saamaan käsiinsä videomateriaalia Manchester Unitedin harjoituksista. Videon perusteella Mourinhon ja Pogban kohtaamista voisi kutsua jäätäväksi. Mourinho sanoo Pogballe jotain, ja Pogba vaikuttaa lähinnä tyrmistyneeltä. Elekieli ei kerro ainakaan positiivisista väleistä.

Sky Sports News

@SkySportsNews
JUST IN! 😳

Frosty footage just in from @ManUtd's training session between Paul Pogba and Jose Mourinho… ❄️

What has been said between the pair this morning? 👀

Harjoitukset olivat ensimmäiset sen jälkeen, kun United putosi eilen illalla Liigacupissa Derbyn käsittelyssä. Pogba seurasi ottelua katsomosta.

Mourinhon ja Pogban välien on sanottu olleen tulehtuneet kesästä lähtien. Kesällä Mourinho kritisoi Pogbaa siitä, että hän oli valmentajan mielestä turhan pitkään lomalla MM-kisojen jälkeen. Samoihin aikoihin Pogban agentti Mino Raiola tiettävästi yritti kaupata Pogbaa Barcelonalle ja Juventukselle.

[readmore from=Manchester-United]

Riitelyn uskottiin olevan jo taakse jäänyttä elämää, kun Mourinho antoi pariin peliin Pogballe kapteeninnauhan. Nyt Mourinho kuitenkin yllättäen kertoi, että Pogba ei tule enää toimimaan Unitedin varakapteenina.

Urallaan lähes 300 valioliigaottelua pelannut Jamie Redknapp arvioi, että riita osapuolten välillä on ”valtava”, ja että kapteenistostatuksen riisuminen pelaajalta on kuin isku vyön alle (lue Redknappin kommentit tästä).