Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Jamie Redknapp ei sulata väitettä, jonka mukaan José Mourinhon ja Paul Pogban väleissä ei olisi mitään vikaa.

Mourinho kertoi hiljattain, että Pogba ei enää toimi Unitedin varakapteenina. Eilisen Liigacup-ottelun Pogba istui katsomossa. Mourinhon mukaan mitään ongelmia ei kuitenkaan ole. Lähes 300 valioliigaottelua urallaan pelannut Redknapp on toista mieltä.

– Riita on valtava. Se on [pelaajan näkökulmasta] isku vyön alle jos ensin nimetään varakapteeniksi ja sitten se otetaan pois. Ei tässä tarvita minua sanomaan sitä, Redknapp sanoi.

– Näiden kahden välillä on valtava riita meneillään. Luulin, että riita olisi saatettu saada sovittua kun Mourinho teki Pogbasta kapteenin pariin peliin.

– Eilisen ottelun suhteen oli varmaankin oikea ratkaisu, että Pogbaa lepuutettiin, mutta en näe, miten tämä riita voitaisiin tästä eteenpäin paikata.

Redknapp uskoo, että Manchester Unitedista lähtee ennemmin Mourinho kuin Pogba.

– José Mourinho voi saada potkut, mutta Paul Pogba ei. Mitä hänen kanssaan voi tehdä?

[readmore from=Manchester-United]

– Olen ollut joukkueissa, joissa valmentaja on menettänyt pelaajien luottamuksen. Tuollaiset joukkueet ovat täynnä klikkejä, ryhmittymiä. Pelaajat muodostavat omia kuppikuntiaan.

– Voin kuvitella, millaista Manchester Unitedin pukuhuoneessa tällä hetkellä on. Niin paljon onnettomia ihmisiä.

– Modernin valmentajan on oltava hyvää pataa pelaajien kanssa. Enää ei voi käydä niin, että riitantuu pelaajien kanssa.