Liverpool palasi voittojen tielle kotikentällään Anfieldilla lauantaina, kun se kaatoi Aston Villan lukemin 2-1. Lue lisää ottelusta tästä!

Punapaidat eivät olleet voittaneet kotipyhätössään edelliseen kahdeksaan kamppailuun. Sen lisäksi Mohamed Salahin toisella puoliajalla iskemä osuma päätti peräti 769 minuuttia kestäneen yhtäjaksoisen ajanjakson, jonka aikana Liverpool ei ollut onnistunut iskemään pelitilanteesta maalia Anfieldilla Valioliigassa.

Egyptiläishyökkääjä oli luonnollisesti helpottunut voiton jälkeen.

– Vihdoinkin! Se oli hieno, mutta vaikea peli. Onneksi voitimme. Se on kaikista tärkeintä. Olimme hävinneet otteluita täällä (Anfieldilla) ja mentaalisesti olimme, että ”ei kai taas”, mutta teimme hyvää työtä toisella jaksolla, Salah totesi Sky Sportsille.

– On ollut vaikeaa aikaa olla voittamatta Anfieldilla. Tämä oli todella tärkeä voitto. Haluamme pelata Mestarien liigassa myös ensi kaudella, egyptiläinen päätti.

Liverpool on tällä hetkellä Valioliigassa viidentenä, kaksi pistettä Chelseaa perässä. Yhden ottelun vähemmän pelannut West Ham on merseysidelaisten kanssa tasapisteissä.

Salahin osuma nosti hänet Harry Kanen kanssa tasoihin tehdyissä maaleissa tämän kauden Valioliigassa. Molemmat ovat iskeneet nyt 19 osumaa.