Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær sanoo, että hänen joukkueensa tarvitsee muutaman pelin päästäkseen vauhtiin.

Solskjærin suojatit päättivät viime kauden Valioliigassa 14 ottelun tappiottomaan putkeen, mutta hävisivät alkaneen sesongin ensimmäisen pelinsä lauantaina Crystal Palacelle maalein 1-3.

Ennen lauantain ottelua Manchester United oli pelannut vain yhden harjoituspelin, jossa se hävisi reservipitoisella ryhmällä Aston Villalle 0-1.

Tänään, tiistaina, Manchester United pelaa Mestaruussarjan Lutonin vieraana liigacupin kolmannella kierroksella. Solskjær arvelee, että illan vastustaja on Unitedia paremmassa kunnossa tällä hetkellä pelattuaan neljä voitokasta sarjaporrasta alempana ja liigacupissa.

– Me tarvitsemme neljä tai viisi peliä päästäksemme sille tasolle, johon tiedämme pystyvämme, kommentoi Solskjær MUTV:lle.

– Meillä ei ole ollut mahdollisuutta saada pelejä alle ja meidän on varmistettava, että saamme minuutteja ja pelaajat valmiiksi liigapelejä varten.

– Teemme tietysti joitain muutoksia joukkueeseen. Osalle tämä on harjoituskautta ja osa on ollut täällä eri syistä vasta viikon ajan. Osa heistä tarvitsee peliaikaa. Meistä näkee, että meiltä puuttuu terävyyttä. Meidän on vain otettava kaikki irti näistä harjoituksista ja peleistä.

Menestyksekkäältä lainapestiltään Sheffield Unitedista palanneen Dean Hendersonin odotetaan pelaavan Unitedin tolppien välissä tänään. Myös uusi hankinta, keskikenttäpelaaja Donny van de Beek saattaa päästä ensimmäistä kertaa avaukseen tultuaan Palacea vastaan debyytissään 67. minuutilla kentälle. Hollannin maajoukkuepelaaja vastasi Unitedin ainoasta osumasta tappiollisessa sarja-avauksessa.