Manchester United palaa tositoimiin huomenna lauantaina, kun joukkue matkaa Vicarage Roadille Watfordin vieraaksi.

Marraskuun maaottelutauko tuli manchesterilaisseuran kannalta hyvään paikkaan, sillä se hävisi sitä ennen kotikentällään tylysti sekä veriviholliselle Liverpoolille että paikallisvastustaja Manchester Citylle.

Näiden kahden ottelun lisäksi United on pelannut muutoinkin todella heikon alkukauden, ja on jo 11 kierroksen jälkeen jäänyt kauas Valioliigan mestaruustaistosta.

Ole Gunnar Solskjærin potkujen perään on huudettu kovaan ääneen jo pitkään, mutta norjalainen saa yhä jatkaa seuran peräsimessä. Nyt hän lupaa, että seuran kannattajat tulevat näkemään Watford-ottelussa joukkueelta ”reaktion”.

– Pelaajat, henkilökunta, minä ja kaikki seurassa työskentelevät yhden tavoitteen eteen: parantaaksemme ja saadaksemme parempia tuloksia, Solskjær kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

[readmore from=Manchester-United]

– Kun häviät, olet aina pettynyt ja paineen alla. Joskus ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on palata harjoituskentälle.

– Mutta tämä [maajoukkuetauko] on ollut hyvä aika virkistää mieltämme. Olemme priorisoineet muutamia asioita ja olen varma, että tulette näkemään reaktion.

Watfordin ja Manchester Unitedin välinen valioliigakamppailu käynnistyy lauantaina kello 17:00. Ottelu näkyy tuttuun tapaan suorana lähetyksenä Elisa Viihde Viaplaysta.