Chelsea vahvisti perjantaina, että se on aktivoinut Olivier Giroud’n sopimukseen sisältyneen ehdon yhdestä lisävuodesta jatkaakseen hänen diiliään kesään 2022.

Sopimusuutinen tuli monelle isona yllätyksenä, sillä vähille minuuteille jääneen konkarihyökkääjän maisemanvaihtoa pidettiin lähes varmana asiana.

34-vuotias Giroud totesi kuitenkin sunnuntaina, että hän saattaa yhä jättää Chelsean kesällä siirtyäkseen hänestä kiinnostuneeseen AC Milaniin.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Haluan selventää sen, että Chelsea aktivoi sopimukseni jatko-option huhtikuussa ja tiedotti siitä vasta hiljattain noudattaakseen Valioliigan sääntöjä, vastasi Giroud kysyttäessä siitä, oliko jatkosopimusuutinen osoitus odotetun kesäsiirron kaatumisesta.

– On hyvä muistaa, että pidin paljon [Milanin legendapelaajista] Marco van Bastenista ja Andriy Shevchenkosta. Milan on suuri seura ja yksi Euroopan suurimmista.

– Mutta tällä hetkellä en halua puhua tulevaisuudestani seurassa, koska olen keskittynyt Ranskan maajoukkueeseen ja EM-kisoihin, jotka alkavat aivan pian.

Lähde: Goal