Manchester Cityllä oli tiistai-iltana syytä juhlaan, kun Leicesterin vierasvoitto Manchester Unitedista varmisti seuran kolmannen valioliigamestaruuden edellisen neljän vuoden sisään.

Manchester Cityn pelaajat ja henkilökunta kokoontuivat satojen kannattajien tavoin yhteen juhlistamaan saavutusta samana iltana. Manageri Pep Guardiola paljasti nauttineensa juhlissa enemmän pizzasta, kuin mistään tarjolla olleista alkoholijuomista.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön manel.estiarte (@manel.estiarte) jakama julkaisu

LUE MYÖS: Katso: Näin Manchester Cityn fanit juhlivat Valioliigan voittoa – mestaruuslakana putosi Etihadin ylle vain sekunteja ratkaisun jälkeen

[readmore from=Manchester-City]

– Se oli niin kivaa. Yleensä odottamattomat juhlat ovat kaikista parhaita, vastasi Guardiola kysyttäessä siitä, miten City juhlisti Valioliigan mestaruutta.

– Tulimme kaikki tänne omaan kuplaamme, jossa kaikki ovat turvassa. Joimme hieman, tanssimme, halasimme. 23:30 pizzat saapuivat ja se oli illan paras hetki.

– Englannissa juhlat keskittyvät vain alkoholiin, eikä ruokaan. En tiedä miksi. Joten se oli illan kohokohta, kun pizzat saapuivat.