© Kuva: Getty Images

Futiskausi tiivistyy – hyödynnä huhtikuun huikea tarjous!

Peliyhtiö Betsson tarjoaa huhtikuun kunniaksi huikean tarjouksen. Tämä diili tulee hyvään aikaan futiskauden huipentuman lähestyessä.

Tarjous on voimassa kaikille Betssonin uusille asiakkaille. Uusi asiakas saa ensitalletuksen tuplana 100 euroon asti ja tämän päälle vielä 25 euron arvoisen riskittömän vedon! Kyse on erinomaisesta tarjouksesta. Tästä syystä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Esimerkiksi 20 euron talletuksella saatavilla on näin 40 euroa pelirahaa ja 25 euron riskitön veto! Riskittömän vedon ideana on, että vedon hävitessä rahat saa takaisin. Nyt on sellainen paketti, että pelejä kelpaa seurata!

Lunasta tarjous: 100% talletusbonus + 25€ riskitön veto

Huhtikuun huikea kuukausi: Valioliigaa ja Mestarien liigaa

Erityisesti brittifutiksen ystäville huhtikuu tulee olemaan huikeaa aikaa. Mestarien liigassa jatkossa ovat englantilaisista vielä Tottenham, Manchester City, Manchester United ja Liverpool. Kun jäljellä on vain kahdeksan joukkuetta, ovat otteluparit myös sen mukaisia.

Liverpool on suuri suosikki voittamaan FC Porton. Miten mahtaa käydä Tottenhamin Manchester Cityä vastaan? Entä onko Manchester Unitedilla vielä minkälaiset saumat pudottaa FC Barcelona jatkosta pois?

Valioliigassa jännitys on aivan yhtä käsin kosketeltavaa. Liverpoolin ero liigakärjessä Manchester Cityyn on vain kaksi pistettä. City on pelannut matsin vähemmän, joka tekee Citystä suuremman suosikin mestaruuden voittajaksi. Marginaalit ovat kuitenkin niin pienet, että tässä kohtaa alkaa olla mahdotonta ennustaa mitään.

Näin saat lisäjännitystä pelien seuraamiseen – lunasta vedonlyöntibonus:

1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 20€-100€..
3. Lunasta 100% talletusbonus pelitililtä kohdasta Saatavilla olevat bonukseni. Kun bonus on pelattu, saat tämän jälkeen vielä riskittömän vedon.

Kaikki Betssonilta kotiutetut voitot ovat verovapaata tuloa.

Pelaathan vastuullisesti. 18+. www.peluuri.fi.