Raheem Sterlingin kurja putki sai jatkoa – Pep Guardiola paljasti, miksei Kevin De Bruyne laukonut Manchester Cityn rankkaria

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn laitahyökkääjä Raheem Sterling epäonnistui jo kolmatta kertaa putkeen rangaistuspotkusta, kun hänen yrityksensä lensi yli riman keskiviikon 1-0-voitossa Brightonia vastaan.

Kevin De Bruyne hankki kyseisen erikoistilanteen ottelun lisäajalla, mutta vetovastuu pilkusta siirtyi monien yllätykseksi Sterlingille. Ottelun jälkeen Pep Guardiolalta arvuuteltiin, miksei Cityn rankkarispesialisti De Bruyne astunut tällä kertaa pallon taakse.

Sterling, 26, epäonnistui viime kaudella 11 metristä myös Wolverhamptonia ja Watfordia vastaan. De Bruyne on tehnyt kuluneen kauden aikana kolme maalia, joista kaksi on syntynyt rangaistuspotkusta.

Espanjalaisluotsin mukaan De Bruyne oli hankkimansa pilkun jälkeen ”väsynyt”, minkä takia vain kymmenen minuuttia kentällä ollut Sterling sai tilaisuuden katkaista kurjan putkensa Brightonia vastaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos allaoleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

– Kevin oli ymmärtääkseni väsynyt. Mutta minä rakastan Raheemin persoonallisuutta, koska hän halusi mennä ja yrittää. Ensi kerralla hän onnistuu, Guardiola kertoi pelin jälkeen.

– Kevin on ykkösvetäjämme, mutta hän oli hyvin uupunut viimeiset 10 minuuttia. Pidän siitä, miten muutkin ottavat vastuuta. Tällä kertaa se oli Raheem ja ensi kerralla hän suoriutuu paremmin.

LUE MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?