Valioliigan mestaruustaistelu on kahden kauppa.

Liverpool johtaa parhaillaan sarjaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn, jolla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Kaksikko on taistellut sarjamestaruudesta läpi kauden.

Liverpool oli jo yhdessä vaiheessa karata Manchester Cityn käsistä kohti ensimmäistä sarjamestaruuttaan sitten kevään 1990. Manchester City on kuitenkin tullut ryminällä takaisin kohti Liverpoolia ja siirtyy Valioliigan kärkipaikalle, jos voittaa rästiottelunsa.

Liverpoolia komean uransa aikana jopa kymmenen vuoden ajan edustanut Sami Hyypiä kertoi Sky Sportsin haastattelussa mielipiteensä mestaruustaistelusta. Hyypiä pelasi lauantaina Anfieldilla Liverpool-legendojen joukkueessa AC Milanin legendoja vastaan.

– Luvassa on jännittävä loppukausi. En usko Manchester Cityn pudottavan juurikaan pisteitä, eikä meilläkään ole varaa pudottaa niitä, Hyypiä viittasi Liverpooliin.

– Uskon, että mestaruus ratkeaa kauden viimeisessä ottelussa. Se olisi hieno tapa päättää huima mestaruustaistelu ja toivon, että voitamme sarjamestaruuden tällä kaudella.

Hyypiä pitää Virgil van Dijkiä Liverpoolin tärkeimpänä pelaajana.

Alisson saapui seuraan kesällä ja teimme hyviä hankintoja keskikentälle, mutta mielestäni van Dijk on joukkueen tärkein pelaaja. Hänen avullaan muut pelaajat pelaavat paremmin ja hän antaa kaikille lisää itseluottamusta. Kyseessä on loistava pelaaja.