Manchester United eteni lauantaina FA Cupin neljännelle kierrokselle, kun se voitti Watfordin 1-0-lukemin Old Traffordilla.

Ottelun ainoasta maalista vastasi manchesterilaisseuran omiin kasvatteihin lukeutuva Scott McTominay, joka kantoi kamppailussa myös kapteeninnauhaa. 24-vuotias skotlantilainen puski Alex Tellesin kulmapotkun tolpan kautta sisään jo viidennellä peliminuutilla.

Niukan voiton jälkeen manageri Ole Gunnar Solskjær ylisti McTominayn esitystä ja hänen parantuneita maalintekotaitojaan.

McTominay on tehnyt tällä kaudella neljä maalia kaikki kilpailut mukaan lukien. Hän on siis enää maalin päässä yhden kauden maaliennätyksestään (viisi maalia 37 ottelussa kaudella 2019-20).

LUE MYÖS: Manchester Unitedin puolustajan uskomaton epäonni sai taas jatkoa

– Scott on nauttinut todella hyvästä kaudesta. Olemme tehneet hänestä vain entistä vaarallisemman. Tiedämme, että hän voi pelata box-to-box-roolia, Solskjær kommentoi BBC:lle voiton jälkeen.

– Olen todella tyytyväinen, että hän teki maalin. Hänen olisi pitänyt tehdä muutama enemmänkin erikoistilanteista, koska hän on hirviömäinen ihminen, Solskjær jatkoi viitaten McTominayn ruhoon.

[readmore from=Manchester-United]

Solskjær ei ollut niinkään tyytyväinen Manchester Unitedin kokonaissuorittamiseen, minkä vuoksi niukkakin voitto Mestaruussarjassa pelaavasta Watfordista tuntui helpottavalta.

– Tärkeintä cupissa on se, että menee jatkoon. Olemme iloisia siitä, mutta pelin ensimmäiset 15-20 minuuttia olivat mielestäni ottelun kohokohtamme, Solskjær lisäsi.

– Pelasimme todella hyvin ja loimme maalipaikkoja, mutta sen jälkeen päästimme heidät takaisin peliin. Mutta, me olemme jatkossa.