Norwichin urheilujohtajan erikoinen väite: Kesällä tehtiin Teemu Pukkiakin parempi hankinta

© Kuva: Getty Images

Norwichin urheilutoimenjohtaja Stuart Webber esittää erikoisen väitteen. Webberin mielestä Mestaruussarjan maalipörssiä johtava Teemu Pukki ei ollut Kanarialintujen kesän paras hankinta.

Ilmaiseksi kesällä Bröndbystä Norwichiin saapunut Huuhkajat-hyökkääjä Pukki on takonut sarjakärjen paidassa 34 otteluun 24 sarjamaalia. Webber kuitenkin näkee hollantilaisen Tim Krulin tehneen maalivahtina vielä suomalaispyssyä suuremman vaikutuksen.

Teemu Pukki on tällä hetkellä melko paljon otsikoissa. Hän on ollut uskomaton. Rehellisesti sanottuna kuitenkin paras hankintamme oli Tim Krul, koska Angus Gunnin lähdön jälkeen se paikka oli uskomattoman vaikea täyttää. Hänen isänsä on legenda ja hän oli loistava meille, Webber sanoi Norwichin Q&A-tilaisuudessa.

–  Jokainen tietää mitä nimet merkitsevät tälle seuralle, joten seuraajan lähtökohdat tulla meidän paitaan olivat uskomattoman vaikeat.

– Kun katsoo Timin kautta, hän on tehnyt virheitä, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta hän on ensimmäisenä myös myöntänyt ne. Mutta se kuinka suuri apu hän on ollut pukukopissa ja ollut johtaja. Hän on kaveri, joka johtaa kulttuuriamme pukukopissa.

Lähde: Norwich Evening News