Chelsean uusi manageri Thomas Tuchel on riemuissaan saamastaan tilaisuudesta työskennellä esimerkiksi N’Golo Kantén kanssa, sillä saksalaisluotsi on halunnut Ranskan maajoukkuepelaajan ja pitkään alaisuuteensa.

Tuchel otti ohjat ensimmäisestä ottelustaan Chelsean peräsimessä keskiviikkona. Entinen PSG-luotsi ei kuitenkaan maistanut vielä voittoa uuden joukkueensa kanssa, kun kamppailu Wolverhamptonia vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin (lue lisää).

Kanté ei ollut mukana ottelukokoonpanossa takareisiongelman takia, mutta hänen odotetaan palaavan sinipaitojen miehistöön pian. Ottelun jälkeen, Tuchel ylisti keskikenttäpelaajan lisäksi muita Chelsean tähtiä, jotka hän tuntee jo entuudestaan.

– Hassuin asia siinä, että liityn joukkueeseen kesken kauden, on se miten useat ovat minulle valmiiksi tuttuja – kuten Kai Havertz, Timo Werner ja Antonio Rüdiger, Tuchel kertoi.

– Olen halunnut Kanténkin joukkueeseeni jo vuosia, ja nyt hän on täällä kanssani. Sama koskee Olivier Giroud’ta. Meillä on selkeä kuva.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Tuchel on iloinen myös tilaisuudesta työskennellä esimerkiksi César Azpilicuetan kanssa. Kuva: Getty Images

– Olen seurannut Valioliigaa useita vuosia sekä Dortmundissa että Pariisissa, joten minulla on selkeä kuva siitä, mihin nämä kaverit pystyvät. César Azpilicuetan kaltaisen kaverin löytäminen omasta toimistosta on myös jotain niin hienoa, koska lopulta, olenhan minäkin jalkapallofani.

Tuchel tuntee entuudestaan myös PSG:n entisen kapteenin Thiago Silvan ja Dortmundin entisen laiturin Christian Pulisicin. Saksalaisluotsin mukaan kaksikosta jälkimmäinen oli epäonnekas, kun hän joutui avaamaan keskiviikon ottelun penkiltä.

[readmore from=Chelsea]

– Tiedän erittäin hyvin, mihin Christian pystyy. Hän teki ison, ison vaikutuksen, ja oli epäreilua jättää hänet avauksen ulkopuolelle. Sanoin hänelle sen johtuneen vain siitä, että tiedän mihin hän kykenee tullessaan penkiltä kehiin, Tuchel jatkoi.

– En ole vielä aivan varma, mihin muut pystyvät, mutta tiesin, että Pulisic voisi tulla kehiin ja muuttaa pelin täysin.

Tuchel tavoittelee ensimmäistä voittoaan Valioliigassa ja Chelsean managerina taas sunnuntaina, kun joukkue kohtaa Burnleyn Stamford Bridgellä.