Chelsea tiedotti torstaina Timo Wernerin siirtyvän Chelseaan viiden vuoden sopimuksella. Werner pelaa kuitenkin kauden loppuun RB Leipzigissä, jonka jälkeen pidetään vasta lopullinen lääkärintarkastus. Chelsea maksaa siirrosta noin 50 miljoonaa euroa, joka oli Wernerin ulosostopykälän hinta.

Chelsea kertoo, että seura ja pelaaja ovat päässeet sopuun henkilökohtaisista ehdoista. Wernerin on määrä saapua Lontooseen heinäkuussa, kun nykyinen bundesliigakausi päättyy. Wernerin edustama RB Leipzig on tällä hetkellä Bundesliigassa kolmantena ja tiukasti kiinni Mestarien liigan paikoissa.

Siirto tarkoittaa kuitenkin Leipzigin kannalta sitä, ettei Werneriä nähdä enää elokuussa pelattavissa Mestarien liigan jatkopeleissä. Leipzig selvitti tiensä puolivälieriin voittamalla Tottenhamin yhteismaalein 4-0.

Werner tienaa Chelseassa Sky Sportsin tietojen mukaan kaudesta noin kymmenen miljoonaa euroa.

– Olen iloinen, että siirryn Chelseaan. Tämä on hyvin ylpeä hetki itselleni, että liityn tällaiseen isoon seuraan. Haluan tietysti kiittää RB Leipzigiä. seuraa ja kannattajia, neljästä upeasta vuodesta. Olette aina sydämessäni. Odotan jo innolla seuraavaa kautta uusien joukkuetovereiden, uuden managerin ja tietysti kannattajien kanssa. Meillä on yhdessä hieno tulevaisuus edessämme, Werner kertoi seuran nettisivuilla.

Werner on tällä kaudella pelannut huippukautta Saksan Bundesliigassa. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhteensä 32 maalia ja antanut 13 maalisyöttöä 43 ottelussa. Werner pystyy pelaamaan niin puhtaana kärkenä, kymppipaikalla kuin laidallakin.

Werner on Chelsean kesän toinen hankinta. Aiemmin seura hankki Ajaxista Hakim Ziyechin.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Blues fans, @TimoWerner has a message for you!

(Thanks for the video, @RBLeipzig_EN! 👊)