Muun muassa Tottenhamia valmentajaurallaan luotsannut Harry Redknapp kommentoi entisen seuransa tilannetta rauhoittelevaan sävyyn. Spursin alkukausi on ollut vaikea ja tämän seurauksena on muun muassa puhuttu, että joukkueen tulisi tehdä isoja peliliikkeitä tammikuun siirtomarkkinoilla.

– Minne [tekisit ostoksia]? Kun katson joukkuetta, se on täynnä hyviä pelaajia joka paikalle. Se on sama pelaajaryhmä, mutta yksi tai kaksi pelaajaa ei pelaa yhtä hyvin, Redknapp sanoi Sky Sportsille.

Muun muassa Dele Alli on ollut kuin varjo entisestään, mutta Redknapp pitää vain ajan kysymyksenä, että englantilaispelaaja pääsee taas iskuun.

– Dele Alli, rakastan häntä. Mikä jalkapalloilija hän onkaan, mutta hän ei ole ollut samassa vireessä, mitä hän on meille aiemmin näyttänyt.

– Hän palaa vielä. Hän on uskomaton pelaaja.

Kaikista jyrkin mielipide tulee, kun puheeksi nousee valmentaja Mauricio Pochettino. Englantilaismedioissa on alettu jo spekuloimaan hänen potkuillaan.

– Täyttä roskaa, Redknapp sanoi Pochettinon mahdollisista potkuista kysyttäessä.

– Hän on erinomainen valmentaja, hänellä on fantastisia pelaajia, heillä on upea stadion. Heillä on vain hieman vaikeampi jakso nyt.