Liverpool on varmistanut jatkopaikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Redsin europelien jatkuminen sai sinettinsä Bordeaux’n kaaduttua kotikentällä lukemin 2-1. Viimeisellä kierroksella pelataan vain lohkovoitosta. Ottelun kaikki maalit tulivat muutaman minuutin sisällä toisistaan.

Bordeaux pelasi vahvan alun ja siirtyi vierasjohtoon 33. minuutilla Henri Saivet’n viimeisteltyä pallon verkkoon epäsuorasta vapaapotkusta. James Milner toi neljä minuuttia myöhemmin Liverpoolin rangaistuspotkusta tasoihin.

Reds osui vielä toistamiseen ennen taukoa. Christian Benteke täräytti rangaistusalueen tuntumasta voimakkaan laukauksen oikeaan ylänurkkaan. Toisella jaksolla ei maaleja nähty ja belgin osuma jäi ottelun viimeiseksi.

Liverpool johtaa päätöskierrokselle mentäessä lohkoaan kolmen pisteen erolla Sioniin. Bordeaux ja Rubin Kazan ovat menettäneet mahdollisuutensa jatkopaikkaan.

Liverpool ja Sion ratkaisevat keskinäisessä kohtaamisessa lohkovoiton kohtalon.