West Ham yrittää tosissaan napata kovan luokan hyökkääjän siirtomarkkinoilta.

Ranskalaislehti L’Equipe´n mukaan West Ham yrittää pestata ranskalaisen Alexandre Lacazetten riveihinsä. West Ham on testannut Lyonin myyntihaluja, mutta ainakaan vielä tähän mennessä osapuolet eivät ole löytäneet yhteisymmärrystä maalitykin hinnasta.

Nyt L’Equipe´n mukaan West Ham olisi tehnyt pelaajasta uuden tarjouksen ja latonut pöytään jopa 52 miljoonaa euroa. Sky Sports kertoo niin ikään West Hamin olevan edelleen Lacazetten perässä, mutta toisaalta sen mukaan West Ham ei näe hyökkääjää yhtä arvokkaaksi kuin Lyonin määrittelemä reilun 50 miljoonan hintapyyntö.

25-vuotias hyökkääjä voitti maalikuninkuuden kaudella 2014-2015, ja Lyon on sittemmin tosissaan joutunut taistelemaan pitääkseen kiinni kultakimpaleestaan. Spekulaatioiden mukaan Lacazette itse ei välttämättä olisi kiinnostunut siirrosta West Hamiin, sillä seura ei ole mukana Mestarien liigassa.

Jos Lyonin presidentti Jean Michel Aulas kokee tarjouksen tarpeeksi mielekkääksi, voi hän kuitenkin tehdä kaupat pelaajan tahdon yli. Aulasin uskotaan asettavan siirron takarajaksi kesäkuun lopun, jonka jälkeen seura ei punnitse enää tarjouksia.

Lacazetten ohella myös Samuel Umtitia on huhuttu Lyonista uusiin maisemiin. Joukkueen valmentaja Bruno Genesio ei kuitenkaan koe myyntejä pakollisiksi.

– Seuralla ei ole tarvetta myydä pelaajiaan. Minun toiveeni on pitää valtaosa pelaajista, totesi Genesio hiljattain goal.comille.