Sam Allardycen saatua potkut Englannin maajoukkuevalmentajan tehtävistä spekulaatiot miehen seuraajasta alkoivat heti velloa kiivaina. Yhtenä kärkiehdokkaana pidetään managerin pestiä väliaikaisesti hoitavaa Gareth Southgatea, ja myös saksalaisen Ralf Rangnickin nimi on huhuissa mainittu.

Mahdollisena kandidaattina on mainittu myös Bournemouthia manageroiva Eddie Howe. 38-vuotias Howe on otettu huomiosta, mutta ei aio hylätä nykyistä seuraansa.

– Olen sanonut usein, että Englannin valmentaminen olisi unelmatyö, mutta en voisi kääntää selkääni tälle seuralle ja sen osoittamalle uskollisuudelle, Howe sanoi Sky Sportsille.

– Minun kanssani ei ole keskusteltu Englannin valmentamisesta ja vastaukseni olisikin sama kuin aina. Olen täysin sitoutunut tähän seuraan, ja minulla riittää täällä vielä paljon työtä.

Howe on valmentajaksi nuori ja kansainvälisesti kokematon, mutta hän on noussut spekulaatioihin, koska Englannin jalkapalloliiton uskotaan haluavan tälläkin kertaa englantilaisen valmentajan. Howe itsekin kannattaa samaa lähestymistapaa.

– Minusta Englannin valmentaja saisi olla mieluiten englantilainen. Joskus tietysti käy niin, ettei sopiva ehdokas ole saatavilla. Silloin on katseltava muualle. Valinta on FA:lle vaikea.

Allardycen lähtöä Howe pitää valitettavana.

– Se on surullista ja valitettavaa. Kun joku menettää työpaikkansa ei-jalkapalloilullisista syistä, se on on aina sääli, Howe toteaa.