Suomen nuorisomaajoukkueissa useita kertoja esiintyneen, mutta sittemmin Englannin edustusasuun vaihtaneen Carl Jenkinsonin siirto Crystal Palaceen alkaa olla sinettiä vaille valmis. Asiasta kertoi Crystal Palacen lehdistötilaisuudessa joukkueen tuoreehko manageri Sam Allardyce.

– Puheenjohtajan ja agentin kanssa käydään yhä neuvotteluja, mutta näyttää siltä, että olemme päässeet Arsenalin kanssa sopimukseen Jenkinsonista, Allardyce paljasti Crystal Palacen Twitter-tilin mukaan.

24-vuotiaalla laitapuolustajalla on ollut vaikeuksia mahtua Arsenalin edustusjoukkueen kokoonpanoon. Alkukautta hidasti polvivamma, mutta sen jälkeen peliminuutteja on tullut vain yhdessä valioliigaottelussa, sekä parissa cup- ja Mestarien liiga -ottelussa päälle.

Jenkinson teki Arsenalin kanssa sopimuksen vuonna 2011, ja pelasi ensimmäisinä Tykkimies-kausinaan pääasiassa seuran juniori- ja reservijoukkueissa, joskin hajaminuutteja loukkaantuneiden korvaajana on tullut joka kausi. Kaksi viimeistä kautta menivät lainalla West Hamissa. Ensimmäisellä näistä West Hamin joukkuetta valmensi juurikin samainen Sam Allardyce.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.