Puolustaja Kyle Naughton paljastaa Wales Onlinen mukaan, että uusi manageri Paul Clement toi mukanaan uudet säännöt Swansean edustusjoukkueen pelaajille.

Entisenä liikunnanopettajana Clement huolehtii tarkasti yksityiskohdista ja tekee mielellään laajoja analyysejä. Tilastomies Alex Thomasin kerrotaan sanoneen, että ennen jokaista ottelua koottava raportti on kasvanut viisisivuisesta 30 sivun mittaiseksi.

Clement uskoo korkeisiin standardeihin kokonaisvaltaisesti. Hän vaatii esimerkiksi pelaajiaan kohtelemaan ympäristöä ja ympärillään olevia ihmisiä hyvin.

– Manageri tuli sisään ja kertoi välittömästi meille sen, mitä hän odotti, Naughton sanoo.

Manageri tuli sisään ja kertoi välittömästi meille sen, mitä hän odotti.

– Hän toi mukanaan muutamia uusia sääntöjä, mukaan lukien harjoituskentän ja pukuhuoneen pitämisen siistinä. Harjoittelu on nyt monipuolista joka päivä, emmekä koskaan tee samaa asiaa. Hän panee myös meidät tekemään kovemmin töitä, mutta se ei tunnu kovemmalta, koska se on hauskempaa, hän jatkaa.

Sääntöjen mukaan pelaajien on muun muassa palautettava juomapullot takaisin paikoilleen, samoin pelikengät harjoitusten tai ottelujen jälkeen. Kengät on lisäksi otettava pois jalasta harjoitusten jälkeen ennen pukuhuoneeseen astumista.

Erityisen tarkka Clement on täsmällisyydestä. Palavereihin ja harjoituksiin on saavuttava aina ajoissa.

Säännöt näyttäisivät toimivan, sillä Swansea on kivunnut erittäin vaikean syyskauden jälkeen putoamisviivan yläpuolelle.