Englannin maajoukkuetta sunnuntaisessa Liettua-ottelussa kipparoiva Joe Hart joutui puolipakolla lähtemään syksyllä Manchester Citystä, kauden pituiselle lainalle Torinoon. 29-vuotias maalivahti ei usko jäävänsä Torinoon pidemmäksi aikaa, mutta vielä vähemmän hän uskoo palaavansa Cityyn.

Edessä onkin Hartin osalta jännittävä siirtokesä, sillä ottajia kokeneelle ja kyntensä näyttäneelle veräjänvartijalle varmasti löytyy. Sopimus Cityn – jossa Hart viihtyi 10 vuotta – kanssa jatkuu kesään 2019, mutta eiköhän seura ole valmis miehen sopivan tarjouksen tullessa myymään. Olkoonkin, että Claudio Bravo on osoittautunut pettymykseksi ja 35-vuotiaan Willy Caballeron sopimus päättyy tähän kauteen.

– Olen nauttinut ajastani Torinossa ja haluan päästä mukaan Englannin maaotteluihin. Kauden päätyttyä jotain on kuitenkin löydyttävä, Hart sanoi lauantaisessa lehdistötilaisuudessa.

– En silti vaivaa asialla juuri nyt päätäni. Onnekseni ympärilläni on ihmisiä, jotka hoitavat puolestani bisnesasioita. Minun hommani on vain pelata mahdollisimman hyvin. Missä ikinä olenkaan ensi kauden alkaessa, haluan olla huippukunnossa.

Vaikka Hart ei kannakaan Citylle kaunaa kohtelustaan, antaa hän selvän vihjeen siitä, että seuranvaihto lienee jälleen edessä.

– Rakastin Manchester Cityssä pelaamisesta. Silloin, kun he vielä halusivat minut, minulla ei ollut mitään syytä katsella muualle. Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Haluan päästä niin hyvään joukkueeseen kuin mahdollista, ja haluan, että se joukkue todella haluaa minut.