Vihollisjoukkue Chelsean harjoituspaidassa kuvattu Tottenhamin keskikenttäpelaaja Georges-Kévin N’Koudou on pyytänyt kannattajilta anteeksi, kertoo London Evening Standard.

Moni pani välittömästi merkille, kun debyyttikaudellaan vähälle vastuulle edustusjoukkueessa jäänyt pelaaja poseerasi Chelsean väreissä selfiekuvassa fanin kanssa.

Ranskalainen N’Koudou, 22, selitti saaneensa paidan ystävältään Michy Batshuayilta, joka edustaa Chelseata.

– Minulla on päälläni paita, jonka ystäväni Michy Batshuayi antoi minulle. Tässä ei ole kyse epäkunnioituksesta vaan ainoastaan vanhasta ystävyydestä. Anteeksi, etten tiennyt, hän kirjoitti Twitterissä.

Lehden mukaan N’Koudoun tulevaisuus Pohjois-Lontoossa on hämärän peitossa uuden kauden alla.

Tottenhamin luotsin Mauricio Pochettinon odotetaan tekevän muutoksia joukkueeseen, koska hän ei ole vakuuttunut edustusjoukkueen porteilla olevista pelaajista – mukaan lukien N’Koudousta.

Keskikentältä myös N’Koudoun maanmies Moussa Sissoko saattaa olla lähdössä, koska hän haluaa säännöllistä peliaikaa ensi vuoden MM-lopputurnauksen alla.

GK NKoudou ⚡️

@gknkoudou
Lol @ clickbait ... I'm wearing the shirt my friend @mbatshuayi gave me... NO disrespect here just old friendship sorry for not knowing 😕