Football.co.uk -sivuston mukaan Arsenaliin täksi kaudeksi siirtynyt suomalais-englantilainen Carl Jenkinson toivoo, että pelaajaongelmista kärsivän Arsenalin nuoret pelaajat ottaisivat vastuuta kannettavakseen.

Hänen mielestään nuorten pelaajien tulee nousta esiin ja korvata pelikiellossa ja loukkaantuneina olevia ykköskentän miehiä.

”Joukkueessa on paljon nuoria, minä mukaan lukien. Mutta olemme kentällä syystä. Ihmiset uskovat meihin, joten meidän tulee ottaa vastuuta ja sen me teemme”, Jenkison lupaa.

Arsenalin manageri Arsene Wenger ei pistä viime otteluissa tapahtuneita pistemenetyksiä nuorten piikkiin.

”Joukkueemme on kärsinyt ja joutunut venymään paljon. Pelaajat, jotka ovat tuuranneet avauskokoonpanon pelaajia, ovat pelanneet hyvin. Meillä on ylä- ja alamäkiä. Ne kuuluvat jalkapalloon. Meillä on paljon laatua joukkueessamme ja me tulemme täältä vielä”, uhoaa Wenger.