Seuraatko Valioliigaa aktiivisesti ja koet, että sinulla on sana hallussa? Oletko kenties jonkun seuran suuri fani, joka tuntee seuran paremmin kuin oman äitinsä? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Kävijämäärämme ovat kasvaneet valtavasti ja samalla ihmisten odotukset ovat kasvaneet. Nykyinen joukkomme ei enää riitä ja etsimme joukkoomme uusia aktiivisia ihmisiä tuottamaan ajankohtaisia uutisia, otteluennakoita, syväluotaavia analyysejä, jälkipelejä ja kohahduttavia mielipiteitä.

Toistaiseksi toimimme täysin vapaaehtoisvoimin, joten korvausta emme me tai kukaan muukaan kirjoittelusta saa. Olemme kaikki sitoutuneet tekemään omien mahdollisuuksiemme mukaan työtä Valioliigan suomalaisten fanien hyväksi. Kaikki toimintamme perustuu sloganiimme ”rakkaudesta jalkapalloon”.

Jotta sivuillemme tulevat vierailijat viihtyisivät parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme sinulta kykyä tuottaa hyvää ja asiallista sisältöä. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan rakentamaan meidän fanien näkökulmasta mahdollisimman kattavaa ja hyödyllistä sivustoa. Hyville ihmisille kirjoitamme tietenkin asiaankuuluvat työtodistukset pyydettäessä.

Miten haen?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@valioliiga.com ja ilmoita viestissäsi seuraavat asiat:

– Nimi ja syntymäaika.
– Ammatti.
– Kuinka kauan olet seurannut brittifutista?
– Mitä seuraa kannatat?
– Kuinka useasti pystyt kirjoittamaan?
– Onko sinulla kokemusta uutisten kirjoittamisesta?
– Vapaamuotoinen perustelu ”Miksi juuri minut tulee valita”.

Kiitämme kaikkia kiinnostuneita ja vastaamme jokaiselle mahdollisimman pian!