Tänä viikonloppuna pelataan taas täysi kierros Valioliigaa. Tässä kaikki kierroksen ottelut ja alkamisajankohdat Suomessa:

lauantai
14:45 Newcastle – Chelsea
17:00 Blackburn – Swansea
17:00 Man City – Norwich
17:00 QPR – West Brom
17:00 Tottenham – Bolton
17:00 Wigan – Arsenal
19:30 Aston Villa – Man Utd

sunnuntai
17:00 Everton – Stoke
18:00 Wolves – Sunderland

maanantai
22:00 Fulham – Liverpool

Kierrokselta voisi nostaa esiin kärkikamppailun Newcastle – Chelsea, jossa lontoolaiset kaipaavat kipeästi lisää pisteitä. Harakat taasen onnistuivat viemään Manchester Unitedilta viime kierroksella pisteen, joten Sports Direct Arenalta vieraspistettä haeta helposti. Newcastlella on allaan vasta yksi tappio Manchester Cityä vastaan ja sarjasijoitus on edelleen huikeasti neljäs. Chelsea on pisteen päässä viidentenä.

Toinen Valioliiga.comin nosto kierrokselle on Wolves – Sunderland. Vierailijat ovat pistäneet valmentasa Steve Brucen pihalle ja ottelua luotsaa hänen entinen kakkosmiehensä Eric Black. Lehdistössä on tänään huhuttu, että Martin O’Neill olisi viittä vaille Black Catsin uusi päävalmentaja, mutta seura antaa pelaajilleen keskittymisrauhan Wolves peliin antamalla asiasta lausunnon vasta myöhemmin. Susilauma pystyi nostamaan itsensä pois pudotusrajan alta tasapisteisiin Sunderlandin kanssa.