LA Galaxyssä pelaava ex-Manchester United -pelaaja David Beckham on jätetty ennakkohuhuista huolimatta ulos Iso-Britannian Olympiajoukkueesta. Valmentaja Stuart Pearce vihjaili aikaisemmin, että Becks olisi yksi joukkueen kolmesta sallitusta yli-ikäisestä pelaajasta Ryan Giggsin ja Craig Bellamyn kanssa.

Nyt kuitenkin Manchester Cityn Micah Richards täyttänee tuon kolmannen paikan, jolloin Beckhamin suuri unelma edustaa vielä kerran maataan vesittyy. ”Kaikki tietävät kuinka paljon minulle on aina merkinnyt edustaa maatani. Luonnollisesti olen erittäin pettynyt, mutta minua suurempaa fania ette tule silti näkemään valitulle joukkueelle – toivottavasti he pystyvät voittamaan kultaa”, toteaa Beckham.

Päätös tulee shokkina Iso-Britannian Olympiasätiölle ja Lontoon järjestelyorganisaatiolle, jotka ovat kaavailleet Beckhamille erilaisia rooleja muun muassa avausseremoniaan.