Arsenalin manageri Arsène Wenger haluaa tuoda joukkueensa riveihin lisää syvyyttä ja on hankkimassa tutun pelaajan takaisin Emirates Stadiumille, The Guardianin kertoo verkkosivuillaan. Viimeiset viisi kautta AC Milanin väreissä pelannut ranskalainen Mathieu Flamini allekirjoittaa tänään sopimuksen lontoolaisseuran kanssa ja on edustuskelpoinen viikonlopun Fulham-ottelussa.

29-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi Arsenalissa neljä kautta vuosina 2004-2008. Terrierimäisestä pelityylistään tunnettu Flamini edusti seuraa tuona aikana 153 ottelussa ja teki niissä kahdeksan osumaa.

Wenger aikoo siirtomarkkinoille

Koko alkukesän hankintoja karttanut Arsenal tarvitsee leveyttä pelaajamateriaaliinsa ja nyt manageri Wenger on myöntänyt, että siirtoja alkaa tapahtua.

Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Ranskalaisvalmentaja on antanut medialle ymmärtää, että varoja uusien pelaajien hankkimiseen löytyy.

Uusimpina huhuina ovat pyörineet Real Madrid-kaksikko Karim Benzeman ja Ángel Di Marían nimet. Jos Benzeman siirtosumma on mediassa huhuiltu noin 40 miljoonaa puntaa, olisi se lontoolaisseuran ennätysostos.

Joukkue otti ison askeleen kohti Mestarien liigan lohkovaihetta keskiviikkona. Arsenal voitti karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa turkkilaisen Fenerbahcen maalein 3-0. Toinen osaottelu pelataan Lontoossa ensi viikon tiistaina.

Lähde: The Guardianin verkkosivut