Spurs tyly isäntä Swansealle – alkuminuuteilla vaaratilanne

White Hart Lanella Tottenham nappasi niukat kolme pistettä Swanseasta. Spurs avasi maalihanat jo seitsemännellä minuutilla Nacer Chadlin täräytettyä volleysta joukkueensa johtoon.

Hieman myöhemmin peli jouduttiin keskeyttämään hetkeksi, kun sairaskohtauksen saanut Swansea-hyökkääjä Bafétimbi Gomis lyyhistyi nurmen pintaan. Ranskalaista hoidettiin hetken kentällä, jonka jälkeen mies kiidätettiin sairaalaan.

Nelson Oliveiran astuttua vaihdosta kentälle peliä päästiin jatkamaan. Swansea tasoitti 19. minuutilla. Ki Sung-Yong sijoitti laukauksensa pienestä kulmasta oikeaan alanurkkaan.

Toisella jaksolla peli ratkesi Spursille. 51. minuutilla Ryan Mason täräytti lontoolaiset johtoon. Yhdekän minuuttia myöhemmin osui Andros Townsend. Swansea pääsi vielä lopussa lähelle Sigurdssonin maalattua varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla, mutta pisteille aika ei enää riittänyt.

Arsenal ryöväsi pisteet Loftus Roadilta

Loftus Roadilla QPR taipui niukasti paikallisvastustajalleen Arsenalille. Ärrät kestivät avausjakson vierailijoidensa kyydissä, mutta tauon jälkeen Tykkimiehet meni menojaan. Maalinteon aloitti 64. minuutilla Olivier Giroud. Viisi minuuttia myöhemmin Alexis Sánchez kasvatti etumatkan kahteen maaliin.

Lopussa Ärrille toivoa antoi Charlie Austinin kavennus, mutta se ei isännille riittänyt. Arsenal voittoon lukemin 1-2.

Krullin emämunaus auttoi Man Unitedin voittoon

Manchester United nappasi toisen perättäisen voittonsa joukkueen haettua pisteet St James Parkilta. Magpies puolusti ottelussa tiiviisti ja oli lähellä yltää tasapeliin.

Viimeisellä kympillä Tim Krul kuitenkin munasi pahemman kerran. Hollantilainen syötti pallon suoraan Ashley Youngin jalkaan, ja englantilaislaiturilla oli helppo työ laittaa pallo verkkoon. Samainen osuma jäi ottelun voittomaaliksi, joten United naarasi pisteet lukemin 0-1.