Telegraphin mukaan Leicester olisi kiinnostunut Sevillan Steven N’Zonzin palveluksista. Claudio Ranieri jatkaa keskikenttänsä vahvistamista N’Golo Kanten lähdettyä Chelseaan.

Leicester on valmis maksamaan Sevillan asettaman 30 miljoonan ulosostohinnan ja N’Zonzi olisi kiinnostunut palaamaan Valioliigaan. Ranskassa syntynyt 27-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja siirtyi Sevillaan vuosi sitten noin yhdeksällä miljoonalla eurolla, mutta ei onnistunut vakiinnuttamaan rooliaan kiistattomana avauksen pelaajana Unai Emeryn alaisuudessa.

The Guardian väittää Sevillan hyväksyneen Sunderlandin vajaan kymmenen miljoonan euron tarjouksen Vicente Iborrasta. Sevillassa kulttipelaajan roolissa viihtyvä Iborra siirtyi kolme vuotta sitten kasvattiseurastaan Levantesta Sevillaan. Iborra on noussut andalusialaisseurassa kapteenin rooliin.