Saksalaislehti Kicker kertoo, että Chelsea jää nuolemaan näppejään kilpajuoksussa Saksan maajoukkuetopparista Niklas Sülestä. 21-vuotias Süle siirtyy Chelsean sijaan Bundesliigaa vuodesta toiseen hallitsevaan Bayern Müncheniin.

Niklas Süle siirtyi Hoffenheimiin 15-vuotiaana ja on ollut vuosien ajan seuran bundesliigajoukkueen tukipilareita. Hän pelasi Saksan olympiajoukkueessa Riossa viime kesänä ja debytoi A-maajoukkueessa loppukesästä 20-vuotiaana, Suomea vastaan pelatussa ottelussa.

Chelsean kerrotaan tavoitelleen Süleä pidemmän aikaa, mutta nuoren saksalaisen sanotaan nyt valinneen Bayernin. Chelsea tarjosi Sülestä 20 miljoonan euron siirtosummaa. Summa on osapuilleen sama, minkä Bayern maksaa miehestä Hoffenheimille.

Sülen kanssa samalla ovenavauksella Hoffenheimista Bayerniin on siirtymässä toinenkin Saksan maajoukkuemies, 26-vuotias Sebastian Rudy. Oikean laidan monipuolinen yleismies vaihtaa maisemaa ilmaisella siirrolla.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.