La Liga -seura Las Palmas vahvisti, että Swansea on osoittanut olevansa erittäin kiinnostunut Jonathan Vieran palveluksista. Espanjalaisjoukkue kertoi saaneensa 25 miljoonan euron tarjouksen 27-vuotiaasta pelaajastaan, mutta seura hylkäsi sen.

Espanjalaismedia AS:n mukaan seuraavan tarjouksen jälkeen Las Palmasilla ei olisi enää juurikaan mitään tehtävissä, sillä Vieran sopimuksessa kerrotaan olevan 30 miljoonan euron ulosostopykälä.

Swanseassa on kirjoilla jo entuudestaan neljä espanjalaispelaajaa. Joukkueen viime kauden paras maalintekijä Fernando Llorente, surkean debyyttikauden jälkeen takaisin Espanjaan lainattu Borja Bastón, puolustaja Ángel Rangel ja tänä kesänä juurikin Las Palmasista hankittu Roque Mesa.

Laitahyökkääjän ja hyökkäävän keskikenttäpelaajan rooleissa viihtyvä Viera teki viime kaudella 31 La Liga -ottelussa seitsemän osumaa ja antoi kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä.