Liverpool sai kesän siirtomarkkinoilla dramaattisten vaiheiden jälkeen pidettyä kiinni Philippe Coutinhosta FC Barcelonan useista ostoyrityksistä huolimatta.

Siirtosaagan ensimmäisen osan päätyttyi siis valioliigaseuran voittoon, mutta ilmassa on merkkejä siitä, että tammikuussa Barcelona hakee revanssia.

Viitteitä tulevasta saatiin jo aiemmin viime viikolla, kun katalonialaisseuran johtoon kuuluva Oscar Grau vihjasi, että joukkueella on rahaa ostaa pelintekijä tammikuun siirtoikkunan auetessa.

Jo nämä kommentit viittasivat vahvasti Coutinhoon, mutta varmistus Barcelonan edelleen jatkuvaan kiinnostukseen saatiin sunnuntaina, sillä seuran urheilutoimenjohtaja Robert Fernandez ja scoutti Urbano Ortega olivat Wembleyllä seuraamassa 25-vuotiaan brasilialaisen otteita.

Kyseessä ei ollut Coutinhon vahvin ottelu, mutta näyttää vahvasti siltä, että tammikuussa edessä on uusi kamppailu hänen tulevaisuudesta.

Lähde: Sport


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!