Manchester United otti näytöstyyliin voiton lauantaina Newcastlesta maalein 4-1. Tähtipelaajat Paul Pogba ja Zlatan Ibrahimović tekivät paluun Unitedin pelaavaan miehistöön.

Manageri José Mourinho oli varsin tyytyväinen molempien esitykseen. Pogba ehti olla sivussa 12 peliä sivussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Keskikentän maestro syötti Anthony Martialin avausosuman ja teki itse 3-1-osuman.

– Hieno peli häneltä. Hän on ensiluokkainen pelaaja. Paul ja Nemanja Matić kasvoivat yhteen alkukaudesta ja he ovat joukkueen moottori, Mourinho kehui BBC:n mukaan.

Pogba otettiin vaihtoon 70. minuutilla ja hänen tilalleen tuli Marouane Fellaini.

– Paul päätti itse, kuinka kauan hän pelaa ennen kuin väsyy, Mourinho perusteli vaihtoa.

Ibrahimović tuli kentälle 77. minuutilla Martialin tilalle. Pitkä loukkaantuminen ei voinut olla näkymättä otteissa, mutta Mourinhon mukaan paluu oli tärkeä joukkueelle. Ruotsalaishyökkääjä loukkaantui vakavasti huhtikuussa ja joutui polvileikkaukseen, josta kuntoutuminen tapahtui lopulta ennätysvauhdilla, lue Zlatanin kommentit paluusta täältä.

– Nähdä hänet kentällä oli hieno tunne. Hänen loukkaantumisensa oli niin dramaattinen.

Mourinho kiitteli, että pelaajatilanne alkaa näyttää nyt paremmalta. Myös Marcos Rojo palasi kokoonpanoon loukkaantumisen jäljiltä, mutta ei vielä pelannut Newcastlea vastaan.

– Joitain pelaajia palaa ja joitain toisia pelaajia joutuu sivuun. Jotkut joukkueet ovat onnekkaampia. Meidän piti mennä vaikea jakso läpi ilman tärkeitä pelaajia. Katsotaan pystymmekö menemään joulun läpi niin, että kaikki pelaajat olisivat käytettävissä. Mitä enemmän pelaajia meillä on, sen parempi minulle, Mourinho totesi.